جستجوی محصولات
 

 پی گیری سفارشات
شناسه سفارش:
 


 تبلیغات متنی
هموار
www.hamvar.com
فروش اینترنتی محصول و خدمات
مرکز فروش فایل
http://doc.hamvar.ir
مرکز خرید و دانلود فایل ، مقاله
 

 کادر خبرنامه
 

 آمار بازدید
 

        عسل طبیعی کنار-سدر        
عسل طبیعی کنار-سدر
قیمت: 500,000 ریال

عسل طبیعی کنار یا همان سدر، دارای خواص زیر است: 

تقویت کننده قوای جنسی و جسمی

تقویت کننده موی سر

تقویت کننده اعصاب

دارای پروتئین هیدرولیزی

مناسب برای کم خونی و کمر درد

 

در این بخش به چند سوال رایج دیگر که مشتریان گرامی درباره عسل طبیعی می پرسند، پاسخ می دهیم:  

قبل از مطالعه این سوال و جواب ها دقت فرمائید که جواب ها بر اساس " کتاب عسل درمانی " نوشته " مرتضی علی آقایی نراقی و سیدحسین میرنظامی ضیابری" می باشد و با تجربه ما در نیم قرن تولید عسل طبیعی کوهستان تطابق کامل دارد؛ البته در برخی موارد جوابها تکمیل شده است.

 

5- راه و روش تشخیص عسل طبیعی از عسل تقلبی چیست؟ معیار و ملاک تشخیص کدامند؟

قبل از هر چیز به عقاید نادرستی که درباره عسل طبیعی و مصنوعی وجود دارد می پردازیم:

این عقیده غلط است که می گویند: عسل طبیعی شکرک نمی زند (رس نمی کند).

این عقیده غلط است که می گویند: عسل خوب، خالص و طبیعی فقط به رنگ کهربایی تیره است.

این عقیده غلط است که می گویند: عسل طبیعی سفت بوده و باید کش بیاید.

این عقیده غلط است که می گویند: اگر عسل طبیعی 24 ساعت در یخچال گذاشته شود نباید شکرک بزند.

این عقیده غلط است که می گویند: اگر قاشقی از عسل طبیعی برداشته شود لزوماً باید بصورت باریکه ای ممتد باشد و قطع نشود.                                                                                                                                                 

این عقیده غلط است که می گویند:کبریت گرفتن کنار عسل، ریختن چند قطره روی روزنامه، ریختن چند قطره برای مورچه و .... راه تشخیص عسل طبیعی از عسل تقلبی است.

اما راههای تشخیص عسل طبیعی از عسل تقلبی به صورت زیر است:

الف- عسلی که قیمت واحد هر کیلو از آن زیر 10 هزار تومان باشد با احتمال بسیار بسیار زیاد تقلبی است زیرا هزینه تولید یک کیلو عسل طبیعی بیشتر از این مقدار می باشد.(طبق نظر بیشتر اعضای اتحادیه زنبورداران) بنابراین کلیه عسل هایی که قیمت یک کیلو از آن یک یا دو هزار تومان است (مانند عسل هایی که به نام خوانسار و چینی بازار را فراگرفته اند) بی شک تقلبی (صنعتی یا شبه طبیعی هستند.)

ب- عسلی که رس کرده است به شرط آن که رس آن با حرارت غیر مستقیم (که در سوال بعدی توضیح می دهیم) به آسانی باز شود، صد در صد طبیعی است. به همین دلیل است که خریداران حرفه ای ( با تناژ بالا ) عسلی را انتخاب می کنند که رس کرده باشد.

ج- از فروشنده عسل برگه آزمایشگاه بخواهید. فروشنده عسل طبیعی ترسی ندارد که عسل خود را به آزمایشگاه ببرد. در صورتی که در تناژ بالا عسل می خرید حتما نمونه ای از عسل را به آزمایشگاه ببرید و از این سه عامل مطمئن شوید (برگرفته از کتاب عسل درمانی) :

ساکاروز زیر 5 درصد- رطوبت زیر 18.6 درصد- پی هاش (PH) بین 3.42 الی 6.10

د- از فروشنده گل عسل طبیعی را سوال کنید. اگر جواب مشخصی نداد به او شک کنید. عسل هر گیاه تاحدودی رنگ و بوی متناسب با آن گیاه را دارد.

البته دقت کنید که برای تازه کارها رنگ، بو ، مزه و غلظت نمی تواند ملاک خوبی برای تشخیص عسل اصل از تقلبی باشد.

هـ) هر عسل طبیعی خواص درمانی مخصوص به خود را دارد که پس از دوره ای از مصرف باید بتوانید اثرات آن را حس کنید. خواص درمانی عسل های طبیعی کوهستان در سایت اصلی آمده است.

توصیه می شود که فقط از فروشندگان معتبر عسل تهیه فرمائید و به تبلیغات و عقاید غلط موجود در بین مردم توجهی نکنید.

 

6- چگونه عسل طبیعی رس کرده یا شکرک زده را مایع کنیم؟

یک ظرف فلزی برداشته و  دو سوم آن را آب کنید. یک تخته یا سنگ کوچک ته ظرف قرار دهید و شیشه عسل رس کرده را بر روی تخته یا سنگ قرار دهید. اکنون ظرف را با ملایمت حرارت بدهید تا دما به 60 الی 70 درجه برسد. پس از مدتی مشاهده خواهید کرد که رس عسل کم کم باز می شود و عسل از حالت جامد به مایع تبدیل می شود که نشانه طبیعی بودن عسل است.

مواظب باشید که شیشه عسل بیش از اندازه حرارت نبیند زیرا برخی خواص عسل از دست می رود. ضمنا شیشه داغ را یکدفعه در آب سرد قرار ندهید که باعث ترک خوردن آن می شود.

  

7- چرا برخی از عسل های موجود در بازار اصلا شکرک نمی زنند؟ آیا این عسل ها خالص هستند؟

در جواب باید گفت اصولا این دسته از عسل ها یا تقلبی هستند و یا عسل هایی طبیعی هستند که عملیات خاصی بر روی آن ها انجام شده است.

این عملیات شامل حرارت دادن و افزودن جوهر لیمو و مواد نگهدارنده می باشد که در هر صورت بر روی طعم و خواص عسل تاثیر منفی می گذارد، بنابراین این عسل ها خالص نیستند و حتی اگر  این عسل ها به صورت مستقیم و یا بدون کنترل حرارت دیده باشند، ماده هیدروکسی متیل فورفورال در آنها پدید می آید که اگر میزان آن در عسل زیاد شود، مصرف عسل خطرناک می شود.

سوالات متعدد دیگری در رابطه با عسل طبیعی وجود دارد مانند اینکه :

آیا عسل مومی هم رس می کند یا شکرک میزند؟

چه نشانه هایی وجود دارد که مانع از فریب خوردن ما در خرید عسل تقلبی ( نامرغوب ) می شود؟

خواص درمانی و دارویی عسل طبیعی کدامند؟ آیا عسل در صنعت دارو سازی کاربرد دارد؟

آیا عسل طبیعی برای مرض قند هم مفید است؟

عسل طبیعی اصفهان بهترست یا عسل کردستان یا عسل اردبیل؟

قیمت عسل طبیعی در چه محدوده ای است و به چه عواملی بستگی دارد؟

 گرده گل ، ژله رویال ( عسل سلطنتی یا غذای ملکه زنبوران عسل یا اکسیر طول عمر ) ، بره موم و موم  چیست؟ 

آیا می توان عسل طبیعی را از رنگ آن تشخیص داد؟ عسل زرد بهترست یا عسل قرمز یا عسل سیاه؟

تفاوت عسل مومی شان و عسل استخراج شده ( آب کرده یا غیرمومی) در چیست؟

تفاوت عسل کوهی و عسل دشت ها در چیست؟

ویتامین ها ، مواد قندی ، املاح و مواد معدنی موجود در عسل کدامند؟

آیا عسل طبیعی بجز گلوکوز و لوولوز قند دیگری هم دارد؟

پاسخ این سوالات و صدها سوال دیگر در ذیل توضیحات سایر محصولات عسل کوهستان ارائه شده است.

 

جهت ورود به سایت اصلی و کسب اطلاعات بیشتر اینجا کلیک کنید.

جهت مشاهده تخفیفات ویژه خریدهای عمده، اینجا کلیک کنید.

چنانچه قصد خرید عسل طبیعی کوهستان را دارید اینجا کلیک کنید.

تگهاي راهنماي موتور جستجو:
عسل طبیعی کنار-سدر , عسل طبیعی , عسل کوهستان , عسل خوب , خرید عسل , فروش عسل , قیمت مناسب , عسل مومی , گرده گل , شهد گل , صادرات و واردات , شکرک رس تبلور , زنبورداری , افزایش قدرت جنسی و جسمی , عسل ممتاز , تشخیص عسل خالص , عسل کنار , عسل سدر

        محصولات مرتبط        

        نظرات کاربران        

 
تا کنون هیچ نظری درباره این محصول ثبت نگردیده است.



لینک دوستان  
 

تبلیغات  
 

اخبار فروشگاه  
 

صفحات جدید  
 

تمامی حقوق این فروشگاه متعلق به سایت عسل طبیعی کوهستان asal20.com می باشد و هر گونه کپی برداری پیگرد قانونی دارد.

فید خوان نقشه سابت
تبليغاتX